Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 1 Głosów - 3 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Firmy, które są godne polecenia
Autor Wiadomość
Biurowe Offline
Administrator

Ilość postów: 57
Reputacja: 0
Firmy, które są godne polecenia
Wpisujmy biuroserwisy, hurtownie artykułów biurowych, wszystkie firmy związane z branżą. Netykieta wymaga podania czy jesteśmy w jakiś sposób związani z daną agencją.
05-20-2010 01:38 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
ania34
Unregistered

RE: Firmy, które są godne polecenia
Ja bym polecała http://www.platforma.lobos.pl/. Mają naprawdę szeroki asortyment i jest w czym wybierać.Poza tym jak już coś się zamówi,to dociera to prawie błyskawicznie w porównaniu z innymi (większością) firmami.Przesyłka też nie jest droga,a jeśli zamawia się coś za większą sumę (chyba od 300 złotych),to przysyłają za darmo.Ogólnie kontaktowi i życzliwi dla klientów,idą też na rękę,jeśli o coś się ich pros w związku z zamówieniemi.PolecamSmile
11-11-2010 10:53 PM
Zacytuj ten post w odpowiedzi
Biurowe Offline
Administrator

Ilość postów: 57
Czy jesteś w jakiś sposób związana z Lobos? Dbam o to, by nie było tutaj niedopowiedzeń i aby czytelnicy forum wiedzieli na czym mogą polegać. Czym innym jest rekomendacja z powodu współpracy z daną firmą, a czym innym zabiegi źle rozumianego e-pr'u. Pozdrawiam Smile
11-17-2010 10:36 AM
paptom Offline
Junior Member
**

Ilość postów: 5
Witam,
Ostatnio nawiązałem kontakt z firmą (...). Dokładniej mówiąc odwiedziłem ich sklep internetowy. Można go znaleźć pod adresem (...) Naprawdę warto - miła obsługa, miły kontakt, natychmiastowa wysyłka towaru - wszystko zgodnie z tym co zamawiałem. Oferują na swojej stronie wiele adrtykułów biurowych, urządzeń biurowych, materiałów eksploatacyjnych, artykuły chemii gospodarczej itp. Wysyłka towaru za pomocą firmy kurierskiej GLS (w przeciągu 1 dnia) Naprawdę polecam
(...)

Edycja moderatora:
Użytkownik nie przedstawił się i wpisał podany sklep internetowy w 5 innych postach - niezgodnie z regulaminem. Dlatego nie jest godny zaufania. Banuję. Pozdrawiam. Moderator
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-28-2010 09:36 PM przez Biurowe.)
11-28-2010 01:45 PM
romania Offline
Junior Member
**

Ilość postów: 5
Po wcześniejszym poście, nie wiem czy moja propozycja jednej z firm jest tutaj na miejscu, ale szczerze chciałam polecić taką drukarnię online - CaffePrint - mają dużo niższe koszty niż w innych drukarniach, poza tym załatwiają wszystko szybko, a wydruki są bardzo dobrej jakości. Ponadto nie życzą sobie dodatkowych opłat za sprawdzenie zgodności pliku z wydrukiem - jak to czasem robią w innych drukarniach.
01-26-2011 01:19 PM
Paweł Offline
Member

Ilość postów: 50
Wątek z założenia kontrowersyjny. Okazja do twórczości w kryptoreklamie, ale również do bezinteresownego polecenia solidnych usługodawców. Romania, ja Ci wierzę, chociaż na razie nie mam okazji skorzystać.
01-29-2011 11:01 AM
mikka Offline
Junior Member
**

Ilość postów: 1
(05-20-2010 01:38 PM)Biurowe napisał(a):  Wpisujmy biuroserwisy, hurtownie artykułów biurowych, wszystkie firmy związane z branżą. Netykieta wymaga podania czy jesteśmy w jakiś sposób związani z daną agencją.

Reprezentuję sklep internetowy http://www.papierowysklep.pl. Produkujemy arkusze na: dyplomy, zaproszenia, zaświadczenia, zaproszenia itp.do samodzielnego zadruku w domu. Mamy ładne wzory do szkół i przedszkoli.
Nasze produkty wydrukowane są na papierze satynowanym o gramaturze 250g/m2. Nadają się do zadruku w drukarkach laserowych i atramentowych.
02-18-2011 12:49 PM
piotr Offline
Junior Member
**

Ja polecam firmę Koneser z Olsztyna. Mają też sklep internetowy, który ma w ofercie artykuły biurowe. Wielokrotnie w tej firmie kupowałem i zawsze było ok.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-30-2011 02:39 PM przez Biurowe.)
03-16-2011 12:11 PM
Beatha Offline
Junior Member
**

Ilość postów: 6
Jestem specjalista do spraw biurowych w sklepie internetowym http://www.lucas24.pl.
Zapraszam do odwiedzin, mojej kategorii
http://www.lucas24.pl/kategoria/357/biuro

Od 10 lat zajmuję się sprzedażą art.biurowych, chętnie podzielę się swoją wiedzą i pomogę rozwiązać problemy Smile

http://lucas24.pl
03-25-2011 12:57 PM
e-szkolniak.pl Offline
Junior Member
**

Zachęcam do odwiedzenia tej strony http://www.e-szkolniak.pl. Udało się tu połączyć sklep z artykułami biurowymi i szkolnymi.
04-15-2011 02:36 PM
dinos Offline
Junior Member
**

Ilość postów: 8
Ja polecam caffeprint. eu co prawda nie ma tam artykułów biurowych ale szybko i łatwo mozna wydrukowac potrzebne broszury , wizytówki ip. polecam
08-25-2011 09:19 PM
Mariusz Offline
Junior Member
**

Ja różne rzeczy do biura drukuję w chroma.pl - kalendarze, papier firmowy, ulotki, itp. Super sprawa, bo można to zrobić bez wychodzenia z biura. Polecam, warto do nich zajrzeć jak potrzebujecie tego typu rzeczy.
09-08-2011 08:19 AM
dinos Offline
Junior Member
**

Ilość postów: 8
ja polecam http://www.e-atramenty.pl, zawsze kupuje tam tusze do drukarek
09-26-2011 09:22 PM
balbinka Offline
Junior Member
**

Ilość postów: 3
Również polecam te sklepy.
12-12-2011 12:55 PM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
koletyr Offline
Junior Member
**

Polecam firmę BiuroSerwis. Jest to producent mebli biurowych z Białegostoku. Firma ta nagradzana była już wieloma nagrodami na targach mebli biurowych. Jako jeden z klientów a zarazem osoba z branży polecam tę właśnie firmę

meble biurowe - BiuroSerwis
04-24-2012 10:08 AM
Odpowiedz 

Skocz do: