Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
wystarczy jeden komplet w biurze?
Autor Wiadomość
zaopatrzenie biura Offline
Junior Member
**

Ilość postów: 13
Reputacja: 0
wystarczy jeden komplet w biurze?
Jak już wspomniałem w temacie zestawy na biurko, rozpraszają mnie zbędne przedmioty na biurku. Jasne, że pani w aptece, która załącza paragon do zrealizowanej recepty potrzebny jest "pod ręką" zszywacz i to najlepiej elektryczny. Ale w biurze, gdzie przebywa kilka osób może wystarczyć jeden zestaw: zszywacz, zszywki i dziurkacz [b]ze stałym miejscem w okolicy drukarki.
12-09-2009 03:54 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Biurowe Offline
Administrator

Ilość postów: 57
RE: wystarczy jeden komplet w biurze?
Myślę, że wiele zależy od biura: czy jest małe, czym się zajmuje i wielu innych czynników...
Wydaje mi się jednak, że w standardowym małym biurze taki zestaw powinien wystarczyć Rolleyes
12-10-2009 01:41 PM
Joann Offline
Moderator

Ilość postów: 46
jeden zestaw to optymalne rozwiązanie dla małego biura. Z tym, że wtedy warto by było kupić dobry dziurkacz, dobry zszywacz i dobre zszywki Wink
12-14-2009 10:50 AM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Paweł Offline
Member

Ilość postów: 50
Jeden zestaw dla małego biura pod warunkiem, że w tym biurze pracuje jedna osoba.
02-06-2010 06:40 PM
Biurowe Offline
Administrator

Ilość postów: 57
Jeśli to np. biuro rachunkowe, to chyba na każdym biurku powinien znajdować się taki zestaw.
03-16-2010 10:52 AM
verticeo Offline
Junior Member
**

Ilość postów: 3
Na początku chciałbym się przywitać Smile

Dzisiaj się zarejestrowałem i mam nadzieję, że będę pomocnym użytkownikiem tego forum. Wydaje mi się być to ciekawą inicjatywą.

Jeżeli natomiast chodzi o dziurkacze i inne przybory to najlepszym przykładem, że potrzeba więcej takiego sprzętu jest firma Tesco. Każdy nosi tam długopis na smyczy, nie moga się doprosić w centrali o dostawę artykułów biurowych. No i jak zdejmą coś ze stanu to wielka afera z centrali, że nie można itd

Każdy pilnuje tam swojego sprzetu, kazdy dziurkacz czy zszywacz jest podpisany Smile

Ostatnio trafiła mi się fajna dostawa do jednego ze sklepów Tesco, zamówili karton tanich długopisów, nie podali ile ich chcą tylko żeby karton o pewnych wymiarach był nimi wypełniony i żeby były to automaty Smile

11-05-2010 03:02 PM
Paweł Offline
Member

Ilość postów: 50
Witamy i oczywiście na obiecaną pomoc liczymy Smile A co do pracowników Tesco to zawsze mogą sobie kupić Smile
11-05-2010 08:59 PM
anonimek
Unregistered

Nie wyobrażam sobie biegać do kolegów na sąsiednie biurka po zszywacz...Przecież taki nieduży a dobry aż tak wiele nie kosztuje... A takie cięcie kosztów kosztuje często więcej niż komplet akcesoriów na biurko...
11-18-2010 12:46 PM
Zacytuj ten post w odpowiedzi
Odpowiedz 

Skocz do: